Atelier DymfyIk ben Dymfy Vulto. Ik geef dansles voor iedereen, jong, oud, groot, klein en ook voor mensen met een beperking. Ik geef creatieve workshops, schrijf, teken en schilder en maak poppen. Ik ben moeder van drie kinderen.

Ik ben geboren in 1982. Ik danste graag en wilde daar mijn beroep van maken. Op de middelbare school deed ik de zaterdagklas van de Amsterdamse Dansacademie. Daarna ging ik in producties dansen. Een aantal jaar heb ik dit fulltime gedaan.

Daarna heb ik fysiotherapie gestudeerd en een opleiding aan Hogeschool Helicon gevolgd. De pabo van de Vrije School, voor kunstzinnig lesgeven in het basisonderwijs. Inmiddels kreeg ik opdrachten in het schilderen, illustreren en schrijven. Ik heb onder andere de mascottes van de Kennemer Duincampings ontworpen, kinderverhalen geschreven en geïllustreerd voor tijdschriften als de Seizoener (tijdschrift van Vrije scholen) en de Battie (Tinkerstamboek) en verhalen geïllustreerd en geschilderd voor particulieren. Vlak na de geboorte van ons eerste zoontje hebben we mijn boek, 'Wilde Wup de Woeste Hond,' uitgegeven.

Ik heb veel gereisd. Tijdens mijn reizen maakte ik tekeningen, waarvan je er een aantal op deze site kan bekijken. De tekeningen zijn met pen gemaakt, want ik vind pen fijn om mee te tekenen en het is makkelijk mee te nemen.

Na de Hogeschool ben ik ook poppen gaan maken. De techniek hiervoor heb ik op het Helicon geleerd. De poppen verkoop ik, onder andere als kraamcadeaus. Ik geef workshops in het maken van poppen in mijn atelier.

Ik ben een aantal jaar gestopt met dansen, maar inmiddels heb ik mijn passie voor de dans weer helemaal teruggevonden. Ik geef dansexpressielessen op scholen, kinderdagverblijven, BSO en aan mensen met een verstandelijke beperking. Ik houd van creëren en er is niets mooiers dan dat aan ander door te geven.

Ik hoop dat je veel plezier hebt met het bekijken en lezen van mijn werk.

Voor meer informatie kan je contact opnemen met This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it